Ten Bompas

Johannesburg, Zuid-Afrika

Boutique hotel in het mondaine Sandton

Ten Bompas is een boutique hotel nabij de wijk Sandton in Johannesburg in Zuid-Afrika. Ten Bompas ligt in één van de beste wijken van Johannesburg, met veel groen en allerlei restaurants, winkelcentra en bars in de buurt. Het hotel is met veel zorg ontworpen en behoort tot een van de weinige design-hotels in Zuidelijk Afrika. Ten Bompas is een elegante en stijlvolle verblijfsmogelijkheid die kan tippen aan de grote hotels van Johannesburg. Het restaurant is van topkwaliteit, evenals de service. Ten Bompas vormt een luxe haven van comfort waar je heerlijk kunt bijkomen na bijvoorbeeld een lange vlucht of een enerverende safarivakantie.

Meer informatie Meer informatie
Suite_5_Fireplace

Sfeervolle open haard

Iedere suite beschikt over een eigen open haard.

Meer informatie Meer informatie
Ten_Bompas_Wine_Cellar_Day

Uitgebreid wijnassortiment

Ten Bompas beschikt over een uitgebreid wijnassortiment. Er is voor ieder wat wils!

Meer informatie Meer informatie
Ten_Bompas_Lounge_2

Knusse lounge

In deze sfeervolle lounge kun je lekker ontspannen met een goed boek of drankje.

Meer informatie Meer informatie
Ten_Bompas_Restaurant_2012

Formidabel restaurant

In het restaurant van Ten Bompas kun je genieten van de heerlijkste gerechten.

Meer informatie Meer informatie
Wine_Cellar_Terrace

Genieten op het terras

Vanaf het terras heb je uitzicht op zowel het zwembad als de tuin.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

RVR-HexRiverValley4-HRes
Madikwe & Welgevonden wildreservaat | privé lodge | Geweldig kustnatuurreservaat
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Ten Bompas

Verblijven in een luxe suite met Afrikaanse details

De tien ruime suites van Ten Bompas zijn ieder ontworpen door een andere designer. De eigenaar van het hotel stelde een aantal voorwaarden, waarna iedere designer zijn of haar interpretatie gaf aan het thema "home away from home in Africa". Enkele van de voorwaarden waren dat iedere suite een aparte loungeruimte moest hebben, een open haard, veel natuurlijk licht en over een balkon of een patio moest beschikken.

Verder bevindt zich in elke suite een gastentoilet en een ensuite badkamer met een stoombad. Iedere suite heeft een eigen karakter, maar overeenkomstig is dat de inrichting hedendaags en stijlvol is, met verschillende themakleuren zoals dieprood, strak grijs of kobaltblauw. De themakleuren zijn harmonieus gecombineerd met de warme tinten van het meubilair. Afrikaanse details zijn stijlvol geïntegreerd in het decor.

Ten_Bompas_Suite_3_Bed
Ten_Bompas_Suite_6_Lounge

Faciliteiten en activiteiten van Ten Bompas, Zuid-Afrika

Culturele excursies

Johannesburg is een hotspot voor culturele evenementen en heeft een rijke geschiedenis waarvan overal de sporen te vinden zijn, zowel op straat als in musea zoals het Apartheidmuseum. Een boeiende excursie is een townshiptour door het beroemde Soweto, woonplaats van onder meer Winnie Madikizela-Mandela en nobelprijswinnaar Desmond Tutu. Ook de nabijgelegen hoofdstad Pretoria is een bezoek waard. Hier kun je het Afrikaner Voortrekkermonument bekijken of een bezoekje brengen aan het woonhuis van de voormalige president Paul Kruger.

In de omgeving van Ten Bompas vind je verschillende winkelcentra en leuke restaurants en bars. Wanneer je wilt winkelen, is er een gratis shuttle service naar een van de winkelcentra in de buurt.

Restaurant

Het geprezen restaurant van Ten Bompas, 'Sides' genaamd, is zorgvuldig ontworpen. Eén van de wanden wordt in beslag genomen door de enorme wijnvoorraad achter glas. Het restaurant is ook open voor het publiek en de heerlijke gerechten zijn beïnvloed door de Aziatische keuken.

In het ontvangstgedeelte van het hotel bevinden zich enkele loungegedeeltes. Ook buiten op het terras kun je loungen met een uitzicht op de zorgvuldig bijgehouden tuin. In de chique bar kun je een drankje bestellen.

Zwembad

in het kleine zwembad kun je een verkoelende duik nemen op een hete dag.

Fitness

Voor wat beweging staat er een fitnessfiets voor jou ter beschikking. Daarnaast heb je gratis toegang tot een nabijgelegen fitnesscentrum en krijg je een lidmaatschap bij de nabijgelegen golfclub.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven