Seychellen

De Seychellen staan bekend om zijn granieten eilanden, afgelegen koraal atollen, bijzondere nationale parken en de mooiste stranden ter wereld. Wij nodigen je van harte uit om deze droombestemming samen met ons te ontdekken!

Rondreis Seychellen: Luxe vakantie of huwelijksreis!

Op pakweg 500 kilometer voor de oostkust van Afrika begint het grondgebied van de Seychellen, een groep van 115 dunbevolkte of zelfs onbewoonde eilanden, die wel worden aangeduid als de ‘Parels van de Indische Oceaan' met de mooiste stranden ter wereld helemaal voor jezelf. Je hoeft niet schatrijk te zijn om op de Seychellen op vakantie te gaan: naast de exclusieve resorts zijn er tal van gemoedelijke guest houses waar je desgewenst gemakkelijk contact legt met de plaatselijke bevolking.

Poederwit zand met wuivende palmen en kristalhelder water met koraalatollen. Een grote kans dat je op dat strand alleen met z’n tweeën heerlijk zit te dineren tijdens je luxe Seychellen reis. Met ruim 100 eilanden en maar 100.000 inwoners vinden wij samen met jou je eigen exclusieve privéstrand tijdens je Seychellen vakantie.

Als specialist in exclusieve Seychellen rondreizen inspireren wij je graag met een origineel reisvoorstel geheel op maat. Bijvoorbeeld voor een huwelijksreis of actieve vakantie. Laat je inspireren en vraag een reisvoorstel aan.
BlueSafari-cosmoledo-scenic-11_(1)
Een bijzondere rondreis naar enkele van de meest ongerepte locaties op aarde
Bekijk voorbeeldreis
North-Island-NorthIslandWeddings
Ultieme luxe op twee prachtige eilanden
Bekijk voorbeeldreis
Kayaking_at_Bird_Island
Voor vogel- en natuurliefhebbers
Bekijk voorbeeldreis
STB_7_Nature_trail_Morne_Blanc_Mahe
Afwisselende strandvakantie met leuke activiteiten
Bekijk voorbeeldreis
Seychelles_catamaran
Ultieme combinatie voor de liefhebber van zeilen en ongerepte natuur
Bekijk voorbeeldreis

Luxe catamaran en Fregate Island combinatie Seychellen

15 dagen vanaf € 15.000,- per persoon bij vier personen

Helicopter_service2__6791-ORIGINAL_
Een combinatie van het mooiste op hoofdeiland Mahé en een 'granieten' en 'koraal' privé eiland
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Reizen naar de Seychellen: zeer divers


Toon regio's op kaart

Seychellen Reizen staan bekend om de contrastrijke natuurtonelen. Met de karakteristieke granieten rotsblokken die uit zee opdoemen bij de witte stranden en ongeveer vijf koraalatollen. Deze zorgen voor een adembenemende afwisseling in natuurschoon in elke Seychellen reis. Daarbij komt de zekerheid dat het bewaard blijft, omdat een groot deel van de eilanden zoals het Aldabra Atol en Praslin eiland de status van UNESCO natuurreservaat hebben!

Tip: bekijk ook onze andere luxe rondreizen Indische Oceaan. Mooie combinaties zijn te maken met La Reunion reizen, Mauritius reizen of een rondreis door Zuid Afrika.

Ecotoerisme uit overtuiging

Bijna de helft van het landoppervlak van de Seychellen (455 km2) is aangemerkt als natuurreservaat. De bevolking van de Seychellen wil niets liever dat haar eilanden puur en ongerept blijven, dat het oorspronkelijke, inheemse bos blijft staan, en dat de met uitsterven bedreigde diersoorten behouden blijven. Ecotoerisme is op de Seychellen dan ook een bewuste keuze. Er is ook nauwelijks hoogbouw waarbij de vergunningsmolen voor het kappen van bomen nog strenger is dan in Amsterdam!

Reizen naar de Seychellen: zeer divers

De nadruk op natuurbehoud staat garant voor een enorme biodiversiteit. Daarnaast kennen de eilanden een grote culturele diversiteit, een resultaat van het feit dat ze al zo'n twee eeuwen een smeltkroes zijn van rassen (Afrikanen, Europeanen en Aziaten), tradities en religies. Deze diversiteit zie je terug in de plaatselijke kunst en proef je in de zeer uiteenlopende keukens van de Seychellen. Deze multiculturele bevolkingssamenstelling gaat echt gepaard met grote verdraagzaamheid en dat verklaart de harmonieuze sfeer van dit kleurrijke en dynamische Creoolse land.

Binneneilanden van de Seychellen

De ruim 100 eilanden van de Seychellen zijn opgedeeld in een zestal regio's: de merendeels uit graniet bestaande groep binneneilanden en een vijftal koraalatollen. De granieten eilanden, omringd door poederwitte stranden en wuivende palmbomen creëren de zo contrastrijke natuurtonelen waar de Seychellen het meest bekend om staan. Tot deze eilanden behoren onder andere het hoofdeiland Mahé, samen met Praslin en La Digue.

De buiteneilanden van de Seychellen

Ten zuidwesten van hoofdeiland Mahe zijn er ruim 70 buiteneilanden onderverdeeld in vijf koraal atollen. Deze eilanden zijn verspreid over vijf koraal atollen Aldabra, Farquhar, Alphonse, Amirantes en de Ile Plate & Coetivy atol.

Ruim duizend kilometer ten zuidwesten van Mahé ligt Aldabra, een atol van vier grote koraaleilanden. Ze omsluiten een ondiepe lagune die zo groot is dat Mahé erin zou passen. Vanwege de moeilijke bereikbaarheid voor de mens, is Aldabra in uitzonderlijk ongerepte staat; hier wonen minstens 150 duizend reuzenschildpadden, de grootste populatie ter wereld. Reden genoeg voor UNESCO om de Aldabra Atol op de Werelderfgoedlijst te plaatsen.

Meer informatie Meer informatie
BT - Trek Attractions Tours La Digue

Opvallende granieten rotsblokken

Meer informatie Meer informatie
IMG30_Anse_Royale

Droomstranden

Zoals Anse Royale op Mahe

2000_reuzenschildpadden_op_Fregate_Island
Meer informatie Meer informatie
IMG4_Ox_Cart___Old_House_1_

Authentiek vervoermiddel

Op La Digue kan het nog!

Meer informatie Meer informatie
IMG28_Woman___Waterfall_Valle_De_Mai

wandelen door UNESCO regenwouden

Meer informatie Meer informatie
IMG6_Market

struinen over lokale markten

Meer informatie Meer informatie
water_sport_activities

eldorado voor diepzee vissers

Hoogtepunt volgens onze Seychellen reizigers

Bekijk enkele aanbevelingen van onze reizigers op onderstaande kaart

Onze werkwijze: geheel op jouw wensen afgestemd

1.

Verzoek om reisvoorstel op maat / afspraak maken

Dat kan telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis.

2.

Inventarisatie van de wensen en het bespreken van de mogelijkheden

Dit is het belangrijkste onderdeel voor het maken van een reisvoorstel op maat.

3.

Reisvoorstel op maat

Per mail ontvang je ons uitgebreide voorstel. Geheel afgestemd op jouw wensen.

Foto_AOT_2

Ontmoet ons team:

Passie en expertise is waar wij voor staan

Waarom met All Over Tours naar de Seychellen

Omdat wij de Seychellen al jaren als geen ander kennen. Naast alleen de bekende eilanden Mahe, Praslin en La Digue hebben wij vrijwel alle andere eilanden intensief bezocht waardoor wij je een reisvoorstel kunnen maken dat geheel op jouw wensen is afgestemd. Van het ultra exclusieve North Island tot het kleinschalige pensionnetje dat aan een prachtig verlaten strand is gelegen, wij kennen de accommodaties voor een uitgebalanceerde reis

  • Betrouwbaar: sinds 1992 specialist in maatreizen
  • Concurerende prijzen: mét SGR en ANVR-zekerheid
  • Crowd avoidance: wij vermijden de massa zoveel mogelijk
  • Duurzaam en verantwoord: wij respecteren de protocollen
  • Kindvriendelijk: wij weten waar je moet zijn
  • Onafhankelijk en onpartijdig: objectief accommodatie advies
  • Trouwen op locatie: wij regelen het van A tot Z
  • Unieke accommodaties: wij kennen de verborgen juweeltjes
  • Unieke kleinschalige excursies: waarbij jij het tempo bepaalt
  • Wij zijn zelf duikers: wij kennen de beste duiklocaties

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven