Inle meer, Villa Inle Resort

Inle meer, Indein en Pindaya, Myanmar

Harmonieus boutique hotel aan het Inle meer

Villa Inle Resort is een kleinschalig boutique hotel, gelegen aan de oevers van het Inle meer. Dit hotel is de ideale keuze voor diegenen die een unieke ervaring zoeken, enerzijds door de prachtige ligging aan het meer en anderzijds door de privacy die de afgelegen villa's bieden. De villa's van Villa Inle Resort zijn zo ontworpen dat zij de natuurlijke omgeving van het meer uitstralen. Door de ligging aan de oostzijde van het meer zul je van schitterende zonsondergangen kunnen genieten.

Meer informatie Meer informatie
PhotoGallery-07

Aan de oevers van de rivier

Meer informatie Meer informatie
PhotoGallery-04

Warm welkom

Het personeel doet er alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken

Meer informatie Meer informatie
PhotoGallery-35

Restaurant

Geniet van een lunch of diner met een prachtig uitzicht over de rivier

Meer informatie Meer informatie
PhotoGallery-01

Goede locatie

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Inle meer, Villa Inle Resort

Luxueuze villa's

Het resort beschikt over 16 villa's, die allemaal aan het Inle meer liggen. Vanuit de villa's kijkt u uit over het Shangebergte en het prachtige Inle meer, waar u beenroeiers aan het werk kunt zien en zwermen trekvogels kunt zien wegvliegen vanuit de hoge boomtoppen. Elke villa heeft een kingsize bed, een ruime woon- en badkamer en hoge houten plafonds. Omdat het uitzicht adembenemend is, beschikken alle villa's over ramen van de vloer tot aan het plafond en een mooi balkon dat zorgt voor een gevoel van intimiteit met de natuurlijke omgeving.

468706_296100230458841_766344610_o
468132_285680401500824_907911455_o

Faciliteiten en activiteiten van Inle meer, Villa Inle Resort, Myanmar

Restaurant

Het Villa Inle Resort beschikt over een restaurant, waar je zowel binnen als buiten kunt genieten van een ontbijt, lunch en diner. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht over het Inle meer, zodat je tijdens je diner de zon achter de bergen onder kunt zien gaan. Het restaurant serveert verschillende Europese en Aziatische gerechten en serveert wijnen uit onder andere de nabij gelegen wijngaard. Je kunt uiteraard ook genieten van een van de vele andere lekkere drankjes die de bar aanbiedt.

Spa / wellness

Villa Inle Resort beschikt ook over een spa, waar je na een enerverende dag op het Inle meer gebruik van kunt maken.

Zwembad

Daarnaast is er een ruim zwembad met ligbedjes. Naast het zwembad is een 'pool' bar aanwezig waar je een koel drankje kan halen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven