Los Juncos - Patagonian Lake House

Bariloche , Argentinië

Een traditioneel huis aan het meer in Bariloche

Los Juncos is een klassiek en volledig gerestaureerd berghuis gelegen in één van de rustige gedeeltes van Bariloche. Deze kleinschalige accommodatie wordt omgeven door een bos en biedt uitzicht op het Nahuel Huapi meer. Dit is de perfecte locatie om te genieten van de mooie natuur en om kennis te maken met de authentieke cultuur van dit deel van Argentinië.

Meer informatie Meer informatie
DSC_1220

Lekker eten

Meer informatie Meer informatie
DSC_1284

Gezellige sfeer

DSC_1779
Meer informatie Meer informatie
DSC_1484

Kom helemaal tot rust

Voorbeeldreis met deze accommodatie

CL_Patagonie_Torres_del_Paine_3_vct
Individuele avontuurlijke auorondreis door Patagonië
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Los Juncos - Patagonian Lake House

Los Juncos beschikt over twee type suites, welke gezellig en stijlvol zijn ingericht met kleurrijke details. Alle suites beschikken over een ensuite badkamer.

'Junior' suite

De 'Junior' suites (15m²) zijn geschikt voor twee personen en bieden een prachtig uitzicht over het meer.

DSC_1656
DSC_1401
DSC_1713
DSC_1672

'Master' suite

De 'Master' suites (20m²) zijn ruimer en tevens geschikt voor twee personen. Deze suite beschikt over een zitgedeelte, een bureau en grote ramen waarvandaan je een mooi uitzicht hebt.

Faciliteiten en activiteiten van Los Juncos - Patagonian Lake House , Argentinië

Activiteiten

Vanuit Los Juncos zijn er vele activiteiten te ondernemen in de natuurrijke omgeving. Zo heb je de mogelijkheid om begeleide fietstochten, wandelingen of paardrijritten te maken. Daarnaast leent de omgeving zich perfect voor skiën in de koudere maanden of vissen in de warmere maande.

Restaurant

In het restaurant van Los Juncos worden heerlijke gerechten geserveerd, welke gecombineerd kunnen worden met lokale wijnen.

Wi-fi

In alle ruimtes is er een gratis Wi-fi netwerk.

Lounge

In de bibliotheek van de accommodatie heb je de mogelijkheid om in alle rust een goed boek te lezen. Daarnaast kan je op het terras genieten van een lekker drankje.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven