Lakaz Chamarel

Chamarel, Mauritius

Lakaz Chamarel is een charmant boutique hotel in het zuidwesten van Mauritius

Lakaz Chamarel is een uniek en romantisch boutique hotel in het zuidwesten van Mauritius, midden in de natuur gelegen. Het hotel is omgeven door een fantastische tropische tuin van 12 hectare, waar je optimaal kunt genieten van de indrukwekkende bergen rondom deze exclusieve accommodatie. De architectuur van het hotel is geheel in harmonie met de natuurlijke omgeving en combineert authenticiteit en goede smaak met verfijnde eenvoud, comfort en vriendelijkheid.
Vanwege de gunstige ligging van Lakaz Chamarel zijn de prachtige stranden en kustdorpjes binnen handbereik.

Meer informatie Meer informatie
A19A7132

Een betoverende plek in de natuur

Meer informatie Meer informatie
loungeterras

Loungeterras

Meer informatie Meer informatie
massage

Pure ontspanning

Laat je verwennen met een hotstone behandeling

Meer informatie Meer informatie
A19A9257

Het zwembad

Neem een verkoelende duik in het zwembad

Meer informatie Meer informatie
Restaurant_ourisde_Dinning_room

Dineren

Meer informatie Meer informatie
lounge

Comfortabele lounge

Geniet van een goed glas wijn in de lounge

Meer informatie Meer informatie
tropische_tuin

Een tropische omgeving

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Lakaz Chamarel

Lakaz Chamarel beschikt over 20 kamers die onder te verdelen zijn in vijf verschillende kamertypes: Kaz Standard Rooms, Kaz Superior Rooms, Garden Pool Suites, Sea View Pool Suites en de exclusieve Pool Suite-Piton Canot. Alle kamers zijn op verschillende wijze gedecoreerd teneinde de diversiteit aan culturen op het eiland te vertegenwoordigen. Het hout, de balken en de terracotta, oker en roesttinten zijn zeer kenmerkend voor deze exclusieve lodge. De ruime terrassen en de badkamers in de open lucht zorgen ervoor dat je uitgebreid kan genieten van de prachtige omgeving.

terrasse_lakaz_Dibois
Standard-bedroom-view_slider_img

Kaz Standard Rooms

De drie Kaz Standard Rooms (Lakaz Feraye, Dibois en Bambou) van ieder 50m² liggen op een gunstige afstand van elkaar en kijken uit over een zwembad. Elke kamer beschikt over een privé terras en de badkamers zijn gelegen in de open lucht.

Kaz Superior Rooms

De vier Kaz Superior Rooms (Kaz Namaste, Kaz Tropicale, Kaz Zen en Kaz Africa) van 60m² kijken uit over het tweede zwembad en liggen in de nabijheid van de open bar en de lounge.

Superior-Room-Kaz-Africa_slider_img
privé_zwembad
seaview_pool_suite

Pool Suites

De acht Garden Pool Suites (95m²) en vier Sea View Pool Suites (110m²) beschikken ieder over een eigen zwembad en een buitendouche.

De exclusieve Pool Suite-Piton Canot

De exclusieve Pool Suite-Piton Canot van 120m² is voorzien van een eigen zwembad, een privé kiosk en een buitendouche. Daarnaast biedt deze Suite gratis Wi-Fi, flessen water en "Canapés" in de avond.

uitzicht1

Faciliteiten en activiteiten van Lakaz Chamarel, Mauritius

Restaurant

In het hoofdgebouw van Lakaz Chamarel vind je de lounge, het restaurant, de veranda, een open bar en een open keuken. Je bent van harte welkom om bij de chef een kijkje in de in de keuken te nemen en zijn recepten te bestuderen! Vier keer per week kun je genieten van de ritmische tonen van de muzikanten die je tijdens het diner vermaken.

Onder de rieten daken vind je een tweede bar en de lounge die de mogelijkheid biedt om bij te komen van een enerverende dag. Om er een dag tussenuit te kunnen zonder kinderen maak je gebruik van de Baby Sitting Service van het hotel.

Zwembad

Hotel Lakaz Chamarel beschikt over twee zwembaden waar je een verfrissende duik kunt nemen.

Spa / wellness

Voor ontspanning kun je gebruik maken van de sauna of een massage bespreken. Bovendien kun je deelnemen aan een yoga sessie om geheel tot jezelf te komen.

Begeleide wandelingen

Lakaz Chamarel organiseert verscheidene wandelingen met een eigen gids, waarbij je de flora en fauna kunt ontdekken in de bergen rondom Chamarel.

Watersport

Bij Lakaz Chamarel kun je diverse watersporten beoefenen zoals duiken, snorkelen, kite surfen, vissen en zwemmen met dolfijnen.

Activiteiten

In de omgeving zijn er mogelijkheden om te golven of te fietsen daarbij zijn er ook culturele activiteiten.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven