Shinta Mani Angkor

Siem Reap, Cambodja

Charmant boutique hotel in de Franse wijk

Shinta Mani Angkor is een oase van rust in het levendige centrum van Siem Reap. Dit prachtige boutique hotel is gebouwd in typische Khmer stijl en ligt op ongeveer een kwartiertje rijafstand van het tempelcomplex in Angkor. Met je verblijf in Shinta Mani Angkor steun je automatisch de "Shinta Mani Foundation" dat een positieve en blijvende impact op de lokale bevolking geeft. Het personeel verwelkomt je met een glimlach en zorgt ervoor dat je een heerlijk verblijf zult hebben in Shinta Mani Angkor.

Meer informatie Meer informatie
12525597_1703008049915640_237058496359384093_o

Mooie architectuur

Meer informatie Meer informatie
spa_treatment_room

De Spa

Geniet van een ontspannen massage in de spa

Meer informatie Meer informatie
deluxe_living

Goede service

Meer informatie Meer informatie
lunch_on_the_swing

Dineren

Geniet van een heerlijk diner op één van de Khmer schommels

Voorbeeldreis met deze accommodatie

330_Noord_Laos
Chiang Rai | Meerdaagse Mekong cruise | Laos van Noord naar Zuid | Angkor
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Shinta Mani Angkor

Superior kamers

De ‘Superior' kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een ruime badkamer met regendouche. Daarnaast zijn er ook een aantal ‘Superior Pool Side' kamers, die slechts een paar voetstappen van het zwembad verwijderd liggen.

Superior-Room2
12605347_1703008219915623_9178337527447867284_o

Deluxe kamers

In het gerenoveerde gedeelte van het hotel liggen de ‘Deluxe' kamers. Deze kamers zijn modern ingericht en bieden uitzicht over het zwembad of over de prachtige tuin. Speciale ‘Deluxe Living Rooms' zijn ingericht met een extra bed en daardoor goed geschikt voor families.

Faciliteiten en activiteiten van Shinta Mani Angkor, Cambodja

Restaurant

Kroya betekent ‘eten' in de taal van de Khmer en is ook de naam van het restaurant in hotel Shinta Mani. Het menu toont een moderne interpretatie van de klassieke Khmer keuken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een combinatie van verse ingrediënten en lokale kruiden en specerijen. Je kunt zowel binnen in het restaurant, als buiten op een van de Khmer schommels bij het terras eten.

Zwembad

Aan het zwembad kun je heerlijk ontspannen na een dag sightseeing. Bij de poolbar worden de gehele dag drankjes en snacks geserveerd.

Spa / wellness

In de spa van het hotel kan je een heerlijke ontspannen massage nemen.

Activiteiten

Shinta Mani organiseert kooklessen waarbij je samen met de kok naar een traditionele markt gaat om de kruiden en ingrediënten zelf in te kopen. Terug in het hotel zul je onder begeleiding een traditioneel gerecht gaan bereiden en deze daarna heerlijk opeten.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven