Song Saa Private Island

Song Saa Private Island, Cambodja

Afgelegen paradijsje in de Golf van Thailand

In de warme wateren van de Golf van Thailand liggen de schitterende eilanden van Cambodja. Één van deze parels is Song Saa Private Island, op 35 minuten varen vanaf de haven van Sihanoukville. Het resorgt ligt afgelegen in de prachtige zee en omvat de eilanden Koh Ouen en Koh Bong, die met elkaar verbonden zijn met een loopbrug. De eilanden liggen naast elkaar in de ongerepte Cambodja Rong Archipel en staan lokaal ook wel bekend als Song Saa dat "The Sweethearts" in het Khmer betekent. Het zijn echt oases met prachtige riffen, regenwouden en poeder witte stranden. Als je op zoek bent naar een tropisch eiland, waar je de wereld om je heen kunt vergeten, raden wij Song Saa Private Island van harte aan. Niet voor niets is dit resort in Tatler uitgeroepen door één van 101 beste hotels ter wereld.

Meer informatie Meer informatie
09-song-saa-picnic-at-neighbouring-koh-rong-island_9345_(1)

Picknicken

Geniet van een heerlijke lunch op een prachtige locatie

Meer informatie Meer informatie
song-saa-by-mott-visuals-high-resolution-035

Ontspannen

Laat je verwennen met een massagebehandeling

Meer informatie Meer informatie
strand

Hagelwitte stranden

Meer informatie Meer informatie
2_bedroom_overwater_villa

Overwater Villa

Meer informatie Meer informatie
pool-sala-view-to-vista_32156

Schitterende uitzichten

song-saa-by-mott-visuals-high-resolution-030
Meer informatie Meer informatie
copy_0_19-lunch-by-the-pool_2312

Dineren

Kies uit de heerlijke traditionele Khmer of westerse gerechten.

Meer informatie Meer informatie
Knipsel1

Het zwembad

Neem een verkoelende duik in het zwembad of relax op één van de ligbedden

07-vista-bar-outdoors-at-sunset-1699

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Song Saa Private Island

Song Saa Private Island beschikt over 27 luxe 'Overwater-', 'Jungle-', en 'Ocean View-' Villa's en een Royal Villa. Deze zijn allemaal gebouwd met duurzame materialen en met het grootste respect voor de natuurlijke omgeving. Overal zijn er verwijzingen naar de de huisjes is de traditionele vissersdorpjes met hun schuine daken open woonruimtes.

Jungle Villa's

Er zijn negen Jungle Villa's, die te midden van het regenwoud liggen en uitzicht op de oceaan bieden. Daarbij heb je keuze uit een villa met uitzicht op de zonsopgang of zonsondergang. De jungle villa's beschikken over een buitendouche en een privézwembad. Er zijn nog twee Jungle Villa's die twee slaapkamers hebben en 180 graden uitzicht bieden over het westen of het oosten. Deze twee villa's beschikken over een groot zonneterras en een privézwembad.

2_bedroom_villa
05-tbv-bathroom-a-nice-towel-villa-22_(1)
AA_overwater_deck_at_sunset_32122_Song_Saa
5-owobv-bedroom

Overwater Villa's

Er zijn zes Overwater villa's, die beschikken over een eigen terras, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de zonsondergang. Tevens beschikken deze villa's over een buitendouche, privézwembad en een trappetje naar de zee. Daarnaast zijn er nog twee Overwater villa's met twee slaapkamers, deze beschikken niet over een buitendouche.

Ocean View Villa's

De zeven Ocean View Villa's liggen tussen het woud en aan het strand, waarvandaan je spectaculaire zonsopkomsten kunt aanschouwen. Je beschikt hier over een groot terras, privézwembad en een buitendouche. Tenslotte is er de Royal Villa. Gelegen op het water op één van de meest verfijnde locaties van het eiland. Een boot brengt je naar je eigen aanlegsteiger, waarvandaan je toegang hebt tot de prachtige villa met een groot terras en privézwembad.

1-villa-22-deck-1-bed-villa_32062_(1)
2-owobv-daytime-a

Faciliteiten en activiteiten van Song Saa Private Island, Cambodja

Restaurant

Je hebt op Song Saa Private Island de keuze uit diverse eetgelegenheden. De Vista Bar & Restaurant serveert zowel traditionele Khmer als westerse gerechten. Je kunt er ook voor kiezen om in je eigen villa te dineren, een tafel te reserveren bij het zwembad, of op een andere mooie plek naar keuze. In de Driftwood Bar, gelegen aan het strand, kun je terecht voor pizza's, tapas en natuurlijk voor verfrissende drankjes.

Spa / wellness

In de spa van Song Saa worden traditionele massages- en schoonheidsbehandelingen uitgevoerd, die geïnspireerd zijn op de boeddhistische principes om eerbied en liefde voor alle levende wezens te hebben. Je vindt hier tevens een yoga- en meditatiecentrum.

Activiteiten

Song Saa Private Island beschikt over een eigen watersportcentrum. Je kunt gratis gebruik maken van kajaks, zeilboten en snorkelapparatuur. Duiktrips en andere excursies onder begeleiding zijn niet inbegrepen.

Begeleide wandelingen

Het is leuk om deel te nemen aan begeleide wandelingen over het eiland, waarbij je leert over alle flora en fauna van het gebied. Ook worden er andere excursies georganiseerd, zoals een eiland safari door het regenwoud en een bezoek aan een traditioneel vissersdorp.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven