Knai Bang Chatt

Kep, Cambodja

Kleinschalig en persoonlijk resort in een uniek design

Knai Bang Chatt is een verzameling van gerenoveerde, koloniale villa's, gelegen in de kustplaats Kep aan de zuidwestkust van Cambodja. In het Khmer betekent Knai Bang Chatt "Regenboom rondom de zon" en in het boeddhisme stelt deze regenboog een halo voor rond het hoofd van Boeddha. Met deze symboliek in het achterhoofd werd Knai Bang Chatt ontwikkeld als een mooi toevluchtsoord dat haar bezoekers bescherming en een thuis ver weg van huis biedt. De strakke lijnen en minimalistische stijl van het resort zijn overgenomen uit de oude Japanse filosofie van Wabi Sabi, die belang hecht aan rustieke eenvoud, ingetogen elegantie en de schoonheid van imperfectie.

Meer informatie Meer informatie
Swimming_pool_(4)

Het zwembad

Hier kun je afkoelen op warme dagen of relaxen op de ligbedjes

Meer informatie Meer informatie
Gray_Villa

Prachtige villa's

Knipsel3
Meer informatie Meer informatie
Knipsel5

Tropische tuinen

Geniet van een heerlijk drankje in de tuin

The_Strand
Meer informatie Meer informatie
20121201KnaiBangChattCF042464

Romantisch Dineren

Meer informatie Meer informatie
yoga

Yoga

Doe mee aan het yoga- of meditatieprogramma en kom helemaal tot rust

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Knai Bang Chatt

Knai Bang Chat beschikt over 17 kamers en één suite die alle gelegen zijn in verschillende villa's. De villa's worden omringd door een prachtige tuin met bomen, kiezelpaden en bamboeschermen die zorgen voor uw privacy.

Kamers

De kamers zijn onderverdeeld in verschillende types. Zo is er een eenpersoonskamer en zijn er drie standaard tweepersoonskamers. Daarnaast zijn er zeven 'Garden View' kamers en zes 'Sea View' kamers. Alle kamers zijn ingericht in een natuurlijke stijl, dat terug te zien is in de teakhouten bedden, de natuurlijke aardetinten, de keramische lampen en authentieke Khmer relikwieën. Daarbij hebben alle kamers een ensuite badkamer en een balkon of terras met uitzicht over de weelderige tuin of zee.

20121130KnaiBangChattCF041581
DBL_GV_(_room_15)
Red__Ocher_Villa
suite

Suites

De suite omvat de gehele tweede verdieping van één van de villa's en bevat een ruime slaapkamer met aparte zithoek, een jacuzzi en een eigen terras met een spectaculair uitzicht op de zee.

Faciliteiten en activiteiten van Knai Bang Chatt, Cambodja

Restaurant

The Strand is één van de weinige culinaire restaurants in Kep en biedt gezonde en lekkere gerechten van verse en lokale producten, waaronder veel vis en krab die dagelijks in de omgeving worden gevangen. Je kunt ervoor kiezen om binnen in het restaurant of buiten op het paviljoen te dineren. De ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang is de ‘Sailing Club Restaurant & Bar'. Het biedt een verscheidenheid aan cocktails, wijn en bier en een uitgebreid menu van lokale visgerechten en lekkere westerse favorieten. Het restaurant is gevestigd in een voormalig vissershuisje direct aan de zee.

Spa / wellness

Ontspanning en rust zijn belangrijke elementen bij Knai Bang Chatt. Of je nu kiest voor een verkwikkende behandeling in de spa of een ontspannende massage op slechts enkele meters van de zee, de spa van Knai Bang Chatt zal je verwennen en betoveren. Je kunt ook meedoen met een yoga- of meditatieprogramma.

Zwembad

Natuurlijk kun je ook gewoon ontspannen, een boek lezen of genieten van de zon bij het zwembad. Hiervandaan heb je tevens een schitterend uitzicht over de kust.

Activiteiten

Bij ‘Sailing Club Restaurant & Bar' zijn verschillende activiteiten te ondernemen. Zo kun je hier biljarten, tafeltennissen, volleyballen en jeu de boules spelen.


Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven